ПОТПРЕТСЕДАТЕЛИ НА ПАРТИЈАТА

ПOTПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПАРТИЈА НА ПЕНЗИОНЕРИ

Д-р по општа медицина во Здравствен дом – Македонски Брод, 5 години.
Продукт менаџер за лекови со фармаколошка насока во Алкалоид – Скопје, 30 години.
Претседател на активот на жени (2500 жени) на Алкалоид со значителен успех и воведување на нови мерки за подобрување на условите за работа и правата на жените во текот на работниот стаж ;
Член на КОАЖ; и
Основач и член на првата партија на пензионери во Македонија.

За Енвер Исени
Back to top button
Skip to content