Видеа

1 / 36 Видеа
1

Студио 10 - Гостување на Илија Николовски

32:40
2

Обраќање на претседателот на ПП, Илија Николовски на Седница бр. 130 на Собранието

02:37:53
3

Гостување на г. Илија Николовски на телевизија М-нет

39:45
4

Обраќање на г. Илија Николовски, претсдател на ПП на 128 седница на Собранието за пратенички прашања

02:42
5

Обраќање на г. Илија Николовски на 28-та седница на Комисијата за одбрана и безбедност

23:24
6

Гостување на Илија Николовски во Студио 10 на ТВ 24

49:48
7

Обраќање на г. Илија Николовски, претсдател на ПП на 113 седница на Собранието за пратенички прашања

03:13
8

Обраќање на г. Илија Николовски, претсдател на ПП на 108 седница на Собранието за пратенички прашања

03:04
9

Обраќање на г. Илија Николовски, претсдател на ПП по Предлог на Закон за служба во армијата

02:01
10

Обраќање на претседателот на ПП. г. Илија Николовски на 105 седница за пратенички прашања

02:46
11

Обраќање на претседателот на ПП. г. Илија Николовски на 105 седница за пратенички прашања

02:48
12

Гостување на Потпретседателот на ПП, г. Миле Андоновски во емисијата Став на ТВ Плус Куманово.

39:51
13

Студио 10 Гостување на г. Илија Николовски

51:28
14

Гостување во емисијата „Што мисли народот“ Прв дел

22:56
15

Гостување во емисијата „Што мисли народот“ Втор дел

26:44
16

Обраќање на претседателотна ПП. г. Илија Николовски на 83 седница за пратенички прашања

03:16
17

Обраќање на г. Илија Николовски на Седница бр. 76 на Собрание на Р. Северна Македонија

03:33
18

Илија Николовски - Обраќање на 70-та седница на Собранието на Република Северна Македонија

03:01
19

Реакции по намалувањето на посмртнината од 30 000 на 25 000 денари

04:08
20

Илија Николовски - Обраќање на 66-та седница на Собранието на Република Северна Македонија

04:57
21

Миле Андоновски - Емисија „Здраво Македонијо“ на Канал 5 телевизија

18:00
22

Емисија „Што мисли народот“, гостување на претседателот на ПП, Илија Николовски

00:00
23

Илија Николовски Обраќање 48 та седница на Собранието на РСМ, состојба на здравствениот систем

02:57
24

Илија Николовски - Обраќање 48-та седница на Собранието на РСМ, бесправно сечење дрва

03:08
25

Илија Николовски Обраќање 48-та седница на Собранието на РСМ, пензионерски домови.

03:16
26

Илија Николовски Обраќање 44 та седница на Собранието на РСМ патенички прашања

03:25
27

Илија Николовски - Обраќање 42-та седница на Собранието на РСМ - патенички прашања

03:27
28

Илија Николовски - Обраќање 40-та седница на Собранието на РСМ - патенички прашања (второ)

03:17
29

Илија Николовски - Обраќање 40-та седница на Собранието на РСМ - патенички прашања

02:42
30

Илија Николовски - Обраќање 39-та седница на Собранието на РСМ

03:28
31

Илија Николовски - Обраќање 35-та седница на Собранието на РСМ

03:13
32

Илија Николовски Обраќање на 30-та седница на Собранието на РСМ

10:27
33

Илија Николовски - Обраќање на 21-та седница на Собранието на РСМ

04:00
34

Илија Николовски - Обраќање на 20-та седница на Собранието на РСМ

10:14
35

DIJALOZI ZA MK 29 02 2020 Gen. Ilija Nikolovski

46:16
36

Илија Николовски

02:56

Избор на уредникот

Back to top button
Skip to content