ПАРТИЈА НА ПЕНЗИОНЕРИ

Ул. Мирче Ацев бр.4, Граѓански универзитет, канцеларија 49, Скопје.
Телефон: 070/278-944, 076/443-066, 070/302-798.
И-мејл: partijanapenzioneri@gmail.com

За дополнителни информации или барања, пополнете ја контакт формата.

     

    Пронајдете не на Google Maps.

    Back to top button
    Skip to content