Соопштенија

Одржана седница на ИО на Партија на Пензионери

Почитувани,

Ве известуваме дека во вторник 11.06.2024 год. во 13:00 ч., во Работнички Универзитет, се одржа Седница на ИО на ПП со следниот дневен ред:

1. Усвојување на записникот од претходната Седница на ИО на ПП.

2. Анализа на резултатите од Претседателските и Парламентарните избори и општествено-политичките индиции во периодот по изборите. Негативности/грешки во минатото и предлози за работи кои треба ПП да ги направи во иднина.

3. Претстојни задачи кои произлегуваат од резултатите на изборите и предложените мерки кои треба да се преземат во иднина.

4. Разно

По сите точки, во работна и критичка атмосфера се водеше отворена дебата, по која беа донесени повеќе системски одлуки за идната ангажираност на Партијата на пензионери.

Чесно, Сплотено, Одлучно!

Прикажи повеќе

Поврзани вести

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top button
Skip to content