Соопштенија

Партијата на Пензионери, на сите работници, работнички и пензионери им го честита 1 Мај, меѓународниот ден на трудот

Партијата на Пензионери, на сите работници, работнички и пензионери им го честита 1 Мај, меѓународниот ден на трудот !!!

Истовремено даваме полна поддршка на сите оние кои се борат за подобри услови за работа во согласност со највисоките европски стандарди, таму каде и тежнееме и каде мора да стигнеме.

Исто така ја поддржуваме и заложбата против политичката и бизнис злоупотреба на работничките права, во било каков облик.
1 Мај е и ќе остане ден на сите оние кои се бореле и ќе се борат за она што е основа на секоја економија, РАБОТНИКОТ.

ЗАЕДНО, МОЖЕМЕ И МОРАМЕ !!!

Партија на пензионери

Чесно, Сплотено, Одлучно

Прикажи повеќе

Поврзани вести

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top button
Skip to content