Активности

Изборно собрание во ОО на ПП во Аеродром

Партијата на пензионери денес 26 Октомври, одржа Изборно собрание во ОО на ПП во Аеродром, каде за нов Претседател на општинската организација е избран г-динот Драганчо Николов. Изборното собрание Партијата на пензионери го одржа во насока на своите редовни персонални менаџирања на раководните позиции.

На Изборното собрание присуствуваа повеќе преставници од ИО на ПП на чело со Претседателот на ПП г-динот Илија Николовски и генералниот секретар на ПП Киро Ристовски.

Посакуваме понатамошна успешна работа на ОО на ПП на Аеродром.

Прикажи повеќе

Поврзани вести

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top button
Skip to content