Активности

Изборно собрание во ОО на ПП во Кисела Вода

Партијата на пензионери во рамките на своите редовни персонални менаџирања на раководните позиции, денес 24 Октомври, одржа Изборно собрание во ОО на ПП во Кисела Вода, каде за нов Претседател на општинската организација е избран г-динот Лазо Петровски.

На Изборното собрание присуствуваа повеќе преставници од ИО на ПП на чело со Претседателот на ПП г-динот Илија Николовски и генералниот секретар на ПП Киро Ристовски.

Им посакуваме понатамошна успешна работа на ОО на ПП на Кисела Вода.

Прикажи повеќе

Поврзани вести

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top button
Skip to content