Соопштенија

ПАРТИЈА НА ПЕНЗИОНЕРИ: Честитка по повод Светскиот ден на медиумите

Партијата на пензионери, на сите новинари, медиумски работници како и на сите медиуми во земјата им го честита Светскиот ден на медиумите.

Медиумите денес претставуваат една од главните алатки на демократијата и секако се едни од главните коректори на секоја власт и на секоја опозиција, а со цел за благовремено и бескомпромисно точно известување на македонската јавност за биднувањата во сите сегменти на нашето општество.

Во таа насока им даваме безрезервна целокупна поддршка на сите медиумски работници и го осудуваме секој политички, бизнис и било каков друг вид на притисок врз истите.

Вашата историски и општествено докажана благородна дејност секогаш заслужува повеќе.

Прикажи повеќе

Поврзани вести

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top button
Skip to content