Соопштенија

ПАРИЈА НА ПЕНЗИОНЕРИ: Честит 1-ви Мај, ден на трудот

Партијата на Пензионери, на сите работници и работнички им го честита 1Мај, меѓународниот ден на трудот !!!

Истовремено даваме полна поддршка на сите оние кои се борат и ги создаваат подобри услови за работа во согласност со највисоките светски стандарди.

Исто така ја поддржуваме и заложбата против политичката и бизнис злоупотреба на работничките права.
1 Мај е и ќе остане ден на сите оние кои се бореле и ќе се борат за она што е основа на секоја современа економија, РАБОТНИКОТ.

Прикажи повеќе

Поврзани вести

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top button
Skip to content