Активности

Изборно Собрание на Општинската Организација на Партијата на пензионерите на општината Центар

На ден 18.10.2022 година во општината  Аеродром, во присуство на Киро Ристовски Генералниот секретар на ПП и Вангел Димков Организациониот секретар на ПП,  се одржа изборно Собрание на ОО на ПП на Општина Центар.

На изборното собрание на ОО на ПП на општина Центар беа избрани:

  1. За претседател на Оптинаската организација на партијата на пензионери е избран проф. д-р Алекса Стаменковски
  2. За потпретседатали   беа избрани: Д-р Димитар Димитриевски, и  г-ѓа Дана Несторовска
  3. За секретар  е избрана г-ѓа Зорица Димовска,
  4. За благајник е избрана г-ѓа Зорица Стојановска
  5. Избрани се 16 членови на Општинскиот одбор на ОО на општина Центар.
  6. За претседател на надзорниот одбор е избрана г-ѓа Марија Илиевска.

 

Прикажи повеќе

Поврзани вести

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top button
Skip to content