Активности

Состанок со претставниците на Меѓународната Фондација за изборни системи IFES

Почитувани,
Денеска во просториите Партијата на пензионерите, се одржа работен состанок со претставниците на Меѓународната Фондација за изборни системи (International Foundation for Electoral Systems – IFES).

Состанокот помина во срдечна, отворена и работна атмосфера, и на истиот се разговараше за искуствата на ПП во досегашните изборни циклуси на кои учествувала, како и за плановите на партијата за претстојните претседателски и парламентарни избори.

Претставниците на IFES ги споделија своите согледувања и изразија благодарност за поканата за денешниот состанок. На крајот се донесе заеднички заклучок да се продолжи со заедничката соработка и во иднина.

Прикажи повеќе

Поврзани вести

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top button
Skip to content