Соопштенија

Нека Новата ’24 донесе сплотеност, мудрост, чесност и истрајност на патот кон подобрата иднина

Партијата на пензионери, на сите пензионери и граѓани на Република Северна Македонија им ја честита Новата 2024 година, со искрени желби за добро здравје, личен успех и благосостојба во сите семејства во државата.

Нека Новата ’24 донесе сплотеност, мудрост, чесност и истрајност на патот кон подобрата иднина.

И во 2024 год. Партијата на пензионери ќе продолжи со својата грижа за подобрување на статусот на пензионерите, зголемување на пензиите и сите други бенефити, преку донесување на новиот закон за Пензиско осигурување. ПП исто така ќе продолжи со подршката на сите политики и активности кои и понатака ќе не водат на патот кон Европската унија, место каде што сите ние припаѓаме.

СРЕЌНА НОВА 2024 година.

Партија на пензионери

Прикажи повеќе

Поврзани вести

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top button
Skip to content