Соопштенија

Честитка по повод Меѓународниот ден на Бошњаците

Партијата на пензионери, по повод 28 Септември, Меѓународниот ден на Бошњаците, на сите граѓани на Република Северна Македонија, припадници на Бошњачката заедница им упатува искрени честитки, со желби да продолжат со градењето на заедничките мостовите на соработка помеѓу сите етнички заедници во земјата за добробит на сите граѓани на заедничкиот пат кон ЕУ.

Продолжете да ги негувате Вашите вековни културни традиции и различности, кои се вткаени во заедничкиот концепт за еднакво општество за сите.

Партијата на пензионери, уште еднаш упатува високо почитување и посакува здравје, успех и благосостојба во секое поле, на сите припадници на Бошњачката зедница.

Прикажи повеќе

Поврзани вести

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top button
Skip to content