Соопштенија

ПАРТИЈА НА ПЕНЗИОНЕРИ: Седница на Извршен одбор на Партијата на пензионери

На 21.08.2020 година (Петок) со почеток во 12.00 часот, во ДОМ НА АРМ СКОПЈЕ, – просторијата на Здружение на ветераните, ќе се одржи седница на Извршниот одбор на Партијата на пензионери, на која се повикуваат членовите на Извршниот одобор на ПП,  Претседателите на Општинските организации на ПП од Скопје и членовите на партијата од другите Општински организации од внатрешноста кој ќе може да пристапи.

ДНЕВЕН РЕД:
1.Усвојување на Записникот од претходната седница;
2.Информирање од страна на Претседателот ЗА ПОСЛЕДНИТЕ АКТИВНОСТИ НА  ПАРТИЈАТА и за активностите во позиционирањето на партијата во новиот состав на коалицијата;
3.Предлози и донесување на потребни одлуки и мерки во рамките на добиените обврски во коалицијата;
4.Разно
Членови на ИЗВРШЕН ОДБОР НА ПАРТИЈАТА НА ПЕНЗИОНЕРИ кои треба задолжително да присуствуваат на седницата:

–         1. Алимов Наим;

–         2. Банчотовска Снежана;

–         3. Димитриевски Димитар:

–         4. Ристовски Киро;

–         5. Георгиевски Илчо;

–         6. Крстаноски Благојче;

–         7. Младеновска Виолета;

–         8. Маневски Миле;

–         9. Котели Филип;

–         10. Петровиќ Даница;

–         11. Ташевски Стојан;

–         12. Пишмановска Даница;

–         13. Зафировски Ацо, и

–         14. Крстевски Чедо.

Претседател на ПП

            Илија Николовски

Прикажи повеќе

Поврзани вести

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to top button
Skip to content