Видеа

  1 / 21 Видеа
  1

  Обраќање на претседателотна ПП. г. Илија Николовски на 83 седница за пратенички прашања

  03:16
  2

  Обраќање на г. Илија Николовски на Седница бр. 76 на Собрание на Р. Северна Македонија

  03:33
  3

  Илија Николовски - Обраќање на 70-та седница на Собранието на Република Северна Македонија

  03:01
  4

  Реакции по намалувањето на посмртнината од 30 000 на 25 000 денари

  04:08
  5

  Илија Николовски - Обраќање на 66-та седница на Собранието на Република Северна Македонија

  04:57
  6

  Миле Андоновски - Емисија „Здраво Македонијо“ на Канал 5 телевизија

  18:00
  7

  Емисија „Што мисли народот“, гостување на претседателот на ПП, Илија Николовски

  00:00
  8

  Илија Николовски Обраќање 48 та седница на Собранието на РСМ, состојба на здравствениот систем

  02:57
  9

  Илија Николовски - Обраќање 48-та седница на Собранието на РСМ, бесправно сечење дрва

  03:08
  10

  Илија Николовски Обраќање 48-та седница на Собранието на РСМ, пензионерски домови.

  03:16
  11

  Илија Николовски Обраќање 44 та седница на Собранието на РСМ патенички прашања

  03:25
  12

  Илија Николовски - Обраќање 42-та седница на Собранието на РСМ - патенички прашања

  03:27
  13

  Илија Николовски - Обраќање 40-та седница на Собранието на РСМ - патенички прашања (второ)

  03:17
  14

  Илија Николовски - Обраќање 40-та седница на Собранието на РСМ - патенички прашања

  02:42
  15

  Илија Николовски - Обраќање 39-та седница на Собранието на РСМ

  03:28
  16

  Илија Николовски - Обраќање 35-та седница на Собранието на РСМ

  03:13
  17

  Илија Николовски Обраќање на 30-та седница на Собранието на РСМ

  10:27
  18

  Илија Николовски - Обраќање на 21-та седница на Собранието на РСМ

  04:00
  19

  Илија Николовски - Обраќање на 20-та седница на Собранието на РСМ

  10:14
  20

  DIJALOZI ZA MK 29 02 2020 Gen. Ilija Nikolovski

  46:16
  21

  Илија Николовски

  02:56

  Избор на уредникот

  Back to top button
  Skip to content